Derde kuub kinderpyjama’s en ondergoed voor klanten Voedselbank

Op donderdag 3 december is bij de Voedselbank Den Bosch voor het derde achtereenvolgende jaar één kuub kinderpyjama’s en -ondergoed afgeleverd. Het ondergoed is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. De partij is afkomstig van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West.

Foto (vlnr): Lodie Hofland, Barry Haen en Diny van Langeveld bij de overhandiging van pyjama’s en ondergoed (foto: Jan de Rond)

Mevrouw Barry Haen van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West: “Wij hebben met de Voedselbank afgesproken om in 2018, 2019 en 2020 geld bij elkaar te brengen voor de aanschaf van nieuw ondergoed voor kinderen van 4 – 12 jaar. Tijdens onze wekelijkse bijeenkomsten gaat er een pot rond waar iedereen een duit in gooit. Op jaarbasis komt dit neer op zo’n € 1.500,=. Door een goede deal met een van de winkelketens hebben we zo’n 275 setjes kunnen aanschaffen.”

Lodie Hofland van Voedselbank ’s-Hertogenbosch: “Wij zijn erg blij met deze deal. Onze klanten met kleine kinderen kunnen dit nieuwe ondergoed goed gebruiken. Kleding is een noodzakelijk en niet te vermijden kostenpost voor huishoudens. Met deze geste kunnen wij veel mensen een plezier doen. Wij gaan in de komende weken deze kleding onder onze klandizie verdelen.”

Rotaryclub ‘s-Hertogenbosch West heeft als thema voor haar community activiteiten in de jaren 2018, 2019 en 2020 gekozen voor ‘kinderen in armoede’. Met deze levering van kinderpyjama’s en -kinderondergoed sluit de rotaryclub haar driejarig thema af.

Rotary Den Bosch West

Een hechte serviceclub in de regio Den Bosch. Interesse om lid te worden? Mail naar rotarydbwest@gmail.com.