Alles wat je aandacht geeft groeit

De aan onze Rotaryclub gelieerde Stichting Goede Doelen ‘s-Hertogenbosch organiseerde op zaterdag 28 oktober j.l. haar jaarlijkse Lokale Goededoelendag in Huis73.

Het was een inspirerende bijeenkomst van 35 lokale goededoelenorganisaties met mooie verhalen van onder andere Huis73, Cor Unum, Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch, Huiskamer Bij Katrien, Voedselbank Den Bosch en het sociaal notariaat van Yvonne Vleeshouwers. Jan de Rond, initiatiefnemer Lokale Goededoelengidsen, lichtte de geefmarkt en het geefgedrag in Nederland en ‘s-Hertogenbosch toe.

Emiel Felix, bestuurslid Goede Doelen ‘s-Hertogenbosch en voorzitter van onze Rotaryclub, presenteerde de nieuwe poster voor de publiekscampagne STEUN LOKAAL! van dit najaar.

Presentatie poster campagne STEUN LOKAAL! door Emiel Felix

Theo Verbruggen, lid Rotaryclub ‘s-Hertogenbosch, verzorgde het dagvoorzitterschap en de moderatie. Het leverde mooie anekdotes, tips en informatie op voor de aanwezigen.

Via een videoboodschap sprak wethouder Marianne van der Sloot haar waardering uit voor de lokale goededoelenorganisaties en het initiatief om een Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch te realiseren.

Wethouder Marianne van der Sloot spreekt haar waardering uit

Credits:
Foto header: Henk van Esch
Video: gemeente ‘s-Hertogenbosch

Rotary Den Bosch West

Een hechte serviceclub in de regio Den Bosch. Interesse om lid te worden? Mail naar rotarydbwest@gmail.com.