Stichting Tandheelkunde hulp The Gambia

Vanaf 2001 gaat rotarian en tandarts Harry Hover twee keer per jaar vrijwilligerswerk doen in Gambia via de Stichting Tandheelkundige Hulp The Gambia. De tandheelkundige status van de patienten is daar zeer slecht. Ook zijn er onvoldoende lokale tandartsen werkzaam, die dan ook nog eens prijzen vragen waar de lokale bevolking bijna een maand voor moet werken.

De zorg die zij kunnen verlenen bestaat uit het trekken van de pijnlijke tanden en kiezen, het geven van voedings en poetsinstructie. Ook delen zij daar tandenborstels uit.

De Stichting Tandheelkundige Hulp The Gambia heeft ten doel:

a- het verlenen van tandheelkundige hulp aan de minderbedeelden in The Gambia.
b- het inzamelen van gelden en goederen ter ondersteuning van projecten waarbij de primaire behoeften van minderbedeelden in The Gambia centraal staan.

Om dit te realiseren kunt u ook helpen door een vrijwillige bijdrage te storten op het bankrekeningnummer NL72INGB0009195488 van de Stichting Tandheelkundige Hulp The Gambia te Vught. De Stichting heeft een ANBI registratie bij de belastingdienst.