Ontspanningsdag Oekraïense kinderen

Op vrijdag 6 januari organiseert Rotaryclub ’s-Hertogenbosch-West een leuk dagje-uit voor Oekraïense kinderen die in ’s-Hertogenbosch verblijven. Ruim 110 kinderen met hun begeleiders worden a.s. vrijdag verwacht in het Sportiom waar in de ochtend genoten kan worden van bowlen en glow mini golfen. Na de lunch wordt kennis gemaakt met het oer Hollandse schaatsen waarbij ze de eerste beginselen bij gebracht krijgen door leden van de Vughtse IJsclub. 

Het benodigde geld voor deze speciale ontspanningsdag hebben de Rotaryleden bijeen gebracht door het afgelopen najaar met elkaar appels te plukken in het rivierendorp Dieden en een bijzondere Mystery Tour op de Binnendieze in samenwerking met Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch.

Aan de ontspanningsdag wordt meegewerkt door Vluchtenlingenwerk ’s-Hertogenbosch, IJsclub Vught en Sportiom.

Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West
De afgelopen jaren heeft Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West gewerkt aan een veelheid aan maatschappelijke doelen én bijzondere projecten gerealiseerd, waaronder Grand Café Oosterhof, Stadswandeling De Verscholen Stad en Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch.

Rotaryclub ‘s-Hertogenbosch West is in 1968 opgericht en bestaat uit 40 mensen met uiteenlopende beroepen en achtergronden. De club is onderdeel van een wereldwijd netwerk van leidende mensen in beroep of bedrijf, die hun passie en talenten inzetten voor relevante maatschappelijke doelen om het leven te verbeteren. De 1,2 miljoen leden van Rotary International zijn actief in 34.000 clubs in meer dan 200 landen. Rotary is met stip de grootste fondsenwervende organisatie ter wereld en hoopt binnenkort het door haar in 1988 geïnitieerde project ‘End polio now’ succesvol af te ronden. In Nederland zijn zo’n 450 clubs actief met 18.000 leden.

Zweet en inspiratie voor het goede doel

Appels plukken in Dieden
Mystery Tour Binnendieze

Rotary Den Bosch West

Een hechte serviceclub in de regio Den Bosch. Interesse om lid te worden? Mail naar rotarydbwest@gmail.com.