NL Doet 2019

Weet u al wat u op 15-16-17 maart 2019 met uw vrijwilligers gaat doen? Niet? Dan hebben wij een voorstel voor u! Op 15-16-17 wordt in de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vught voor de vijftiende keer de vrijwilligerscampagne NLdoet georganiseerd.

U kunt met uw organisatie meedoen aan NLdoet en op die manier mensen laten kennismaken met uw organisatie en activiteiten, (nieuwe) vrijwilligers werven en met hulp van anderen een berg werk verzet krijgen. Gratis, voor niks cadeau.

Ook Rotary club ‘s-Hertogenbosch West zet zich voor NLDoet 2019 in. Op 16 maart 2019 gaan wij aan de slag bij de Stichting Gefeliciflapstaartbox in ‘s-hertogenbosch.

De stichting maakt verjaardagspakketten voor kinderen van 1 t/m 12jaar die op of onder de armoedegrens leven en hierdoor geen verjaardag kunnen vieren.

Benieuwd naar een impressie van onze NLDoet dag in 2018? Klik hier.