Nieuw thema: Groen Doen

In juni 2021 is besloten om als thema voor de jaren 2021-2022-2023 te kiezen van het thema duurzaamheid, natuur en milieu onder de titel ‘Groen Doen’.

Dit nadat het driejarige thema van 2018-2019-2020 ‘Kinderen in armoede’ was afgesloten met de overhandiging van vrijkaarten voor het klimbos in Vught en tractaties op de Parade aan Quiet Den Bosch.

De komende jaren zullen verschillende projecten, activiteiten en bijeenkomsten in het teken van ‘Groen Doen’ komen te staan. In de zomer 2021 is begonnen met een algemene oriëntatie door gasten en sprekers uit te nodigen met kennis en ervaring op dit gebied.