Lokale Goededoelengids op Rotary Festival

Volgende week zondag 15 mei nemen Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West en Rotaryclub Alkmaar-DeWaag met de Lokale Goededoelengids deel aan de inspiratiemarkt op het Rotary Festival in DeFabrique in Maarssen.

Rotary is als vrijwilligersorganisatie een effectieve motor achter vele goede doelen, met positieve invloed, wereldwijd. Het Rotary Festival wordt voor het eerst georganiseerd in Nederland.

Op het evenement tonen circa 80 Rotary-clubs uit heel Nederland hun bijzondere projecten. Hierbij ontmoeten zij niet alleen elkaar, maar presenteren zij ook Rotary aan familie, vrienden, kennissen, collega’s, relaties en sponsors. Naar verwachting nemen circa 3.200 mensen deel aan het evenement in DeFabrique in Utrecht.

Naast de circa 80 projecten, waaronder de Lokale Goededoelengids, zullen ook artiesten en 15 inspirerende sprekers onder leiding van Charles Groenhuijsen te zien en horen zijn.

Rotary en Lokale Goededoelengidsen
Tot nu toe hebben 17 Rotaryclubs belangstelling getoond voor het concept Lokale Goededoelengids. Vorig jaar mei besteedde Rotarydistrict Zuidoost Nederland op haar online districtsconferentie aandacht aan de Lokale Goededoelengids. Afgelopen december stond de Lokale Goededoelengids in het Rotary Magazine als best practice fondsenwerving.

Lokale Goededoelengids maakt geven gemakkelijk!

Rotary Den Bosch West

Een hechte serviceclub in de regio Den Bosch. Interesse om lid te worden? Mail naar rotarydbwest@gmail.com.