Doet u met uw organisatie in 2019 ook mee met NLdoet?

Doet u met uw organisatie in 2019 ook mee met NLdoet, de grootste en leukste vrijwilligersactie van ons land?

Sport, onderwijs, zorg, milieu, welzijn, natuur, buurt & wijk, dieren, kunst & cultuur, recreatie; een grote klus klaren? Iets bijzonders organiseren? Uw organisatie promoten of nieuwe vrijwilligers werven? Het kan allemaal tijdens NLdoet, de landelijke vrijwilligersactie op 15, 16 en 17 maart 2019.

Met NLdoet zetten we vrijwilligerswerk in de spotlights en stimuleren we mensen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken bijeen maatschappelijke organisatie.

Doet u mee? Zet uw activiteiten en klussen dan snel op de site www.nldoet.nl en vraag vóór 31 januari een bijdrage tot € 400,= aan bij het Oranje Fonds. Daarnaast ontvangt elke organisatie – zo lang voorradig – 1 NLdoet promotiepakket én een Gamma kortingsbon van 25%! Let op: op = op!

Doet u metuw organisatie niet met een eigen activiteit mee aan NLdoet, dan is het misschien een idee om met een groep mensen bij een ander te gaan kijken en helpen. Op deze manier doet u nieuwe ideeën en contacten op en draagt u toch uw steentje bij!

Voor meer informatie, zie http://www.mzgz.nl/actueel/wat-doet-u-op-15-16-17-maart-2019/

Tenslotte wensen wij u prettige feestdagen en een gezonden voorspoedig 2019 toe.