Bossche Gouden Eeuw van Filantropie

Onder de titel ‘Bossche Gouden Eeuw van Filantropie’ start Rotaryclub ‘s-Hertogenbosch West een campagne waarmee zij de komende 40 jaar circa 100 miljoen euro wil verwerven voor de Bossche gemeenschap. Aanleiding is de voorspelling van prof. dr. René Bekkers van de VU-Amsterdam dat de 21ste eeuw de Gouden Eeuw van Filantropie wordt. De concept van de campagne is bedacht door Jan de Rond.

Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West gaat in de zomer 2019 een lokale goede doelengids op de markt brengen waarin zo’n 75 lokale organisaties uit de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal maatschappelijke zijn opgenomen die het steunen waard zijn. De gids zal verspreid worden onder notarissen, banken, vermogensbeheerders, accountants, financiële adviseurs en begrafenisondernemers.

De gids dient als ‘etalage’ en aandachtstrekker voor lokale goede doelen als mogelijkheid om geld aan de doneren (bij leven) of nalaten (bij sterven).

Aanmelden
Tot 15 december 2018 00.00 uur kunnen organisaties uit de gemeente ‘s-Hertogenbosch zich aanmelden voor de Bossche lokale goede doelengids via een email naar rotarydenboschwest@gmail.com met daarbij onderstaand indieningsformat (Excel-bestand).

Criteria, voorwaarden en indieningsformat

Rotary Den Bosch West

Een hechte serviceclub in de regio Den Bosch. Interesse om lid te worden? Mail naar rotarydbwest@gmail.com.