Bossche Bootrace Kiwanis

(Foto: admiraliteitsdagen)

Op 4 oktober aanstaande organiseert serviceclub Kiwanis Den Bosch voor de allereerste keer de Bossche Bootrace. In een sloep neem je het op tegen andere serviceclubs uit de regio. En het mooie van alles is dat de opbrengst bij winst naar 1 door jullie zelf gekozen doel gaat. Een win = win situatie op de Bossche wateren!

Dit is tevens de ultieme gelegenheid om op een sportieve wijze verbinding te zoeken en te netwerken met serviceclubs uit de regio. Voorafgaand aan de race zal er op 3 oktober een Captain’s dinner plaatsvinden, waar de teams zich presenteren en jullie uitleg kunnen geven over het gekozen goede doel. Ongetraind? Geen probleem, want op 4 oktober in de vroege ochtend wordt er een roei-clinic georganiseerd. Bovenal staat gezelligheid deze dagen voorop natuurlijk!

De organisatie is alvast in volle gang en de laatste hand wordt gelegd aan de details en de exacte locatie. Voel jij je ook zo maritiem en ben jij er klaar voor om samen met je medeclubgenoten een sloep te roeien over de plassen van Den Bosch? Pak dan deze kans en schrijf je nu alvast in als team! De voorinschrijving kan via Email: bosschebootrace@gmail.com. De eenmalige kosten voor deelname per boot bedragen E600,- en voor dit bedrag kunnen 8 personen in een sloep.

Voor meer informatie: Serviceclub Kiwanis