Bijzondere initiatieven van onze leden

Leden van onze club zijn community activiteiten gestart in zowel binnen- als buitenland. Een korte toelichting op deze bijzondere en waardevolle initiatieven.

Kenya Care – Thea Thijssen

Kenya Care biedt hiv-positieve mensen een nieuwe toekomst. Hun diagnose voelt als een doodvonnis. Niet alleen zij zelf, maar ook hun kinderen worden verstoten door de omgeving, moeten huis en haard verlaten. Kenya Care leert ze omgaan met hun ziekte, werkt aan hun eigenwaarde en aan het voorzien in hun eigen levensbehoeften.

Kenya Care – Who Dares to Care

Kids Future Indonesia – Bali – Yvonne Schram

De Stichting Kids Future Indonesia realiseert huisvesting en stimuleert opleidingskansen voor achtergestelde kinderen op Bali, want iedereen heeft recht op goed onderwijs, goed eten en goede leefomstandigheden!

Stichting Kids Future Indonesia – Help ons helpen! Geef talent een kans

Lokale Goededoelengidsen – Jan de Rond

Prof. dr. René Bekkers van de Vrije Universiteit Amsterdam voorspelde dat tot 2060 circa € 100 miljard via nalatenschappen geschonken gaat worden aan goede doelen, voornamelijk nationale en internationale doelen. Met het systeem van de Lokale Goededoelengidsen zal 10% van de donaties en schenkingen aan Nederlandse goede doelen terecht kunnen gaan komen bij lokale goede doelen.

Lokale Goededoelengidsen – lokale goede doelen zijn uw steun waard

Rotary Den Bosch West

Een hechte serviceclub in de regio Den Bosch. Interesse om lid te worden? Mail naar rotarydbwest@gmail.com.